Barion Pixel

Natur Tanya® S. Verattiva® 50 faktoros Napozó spray – gyerekek, felnőttek, érzékeny bőrűek. Vegyi anyag mentes.

4 690 Ft Bruttó

Exkluzív napozó formula

Kétszeresen garantálja a vízállóságot más formulákkal szemben, és nedves bőrön is alkalmazható. Négyszeres védelmet biztosít, hiszen szabadgyök ellenes, kivédi az UVA, UVB, és IR sugarakat.

  • Bio AloeVera: hidratálja, nyugtatja és táplálja bőrödet.
  • Pre- és Probiotikumok: prebiotikus rostok és probiotikumok keveréke, Thermus thermophilus erjesztéssel, ami védelmet nyújt UV és IR károsodások ellen.
  • Tirozin olaj és hengeres szivacstök olaj: egy olyan komplexum, ami a Melanin természetes prekurzora, mely felgyorsítja a barnulási folyamat intenzitását.
  • Havasi gyopár őssejtek: a növényi őssejtek gátolják a bőröregedését, azáltal, hogy gátolják az antikollagenizáló és antihialuronizáló hatásokat. Megvédik a bőrt, az UV és az IR sugárzások által indukált szabad gyökökkel szemben.
  • Természetes üledék a Brenta régióból: ásványok, mint például: magnézium, kalcium, vas és egyéb szerves összetevők keveréke, mely a bőrnek erős nyugtató hatást biztosít.

Alkalmazás: Még napozás előtt használja a fényvédő terméket! Egyenletesen, bőségesen oszlassa el bőrén. A védelem fenntartása érdekében gyakran ismételje a szer alkalmazását, különösen izzadás, úszás vagy törölközés után!
Nettó tömeg: 200 ml

 

Készleten

Natur Tanya® S. Verattiva® 50 faktoros Napozó spray – gyerekek, felnőttek, érzékeny bőrűek. Vegyi anyag mentes.

4 690 Ft Bruttó

Weboldalunk sütiket használ, az oldal használatával ezeket ön elfogadja.