Az acerola cseresznye egy Brazíliában őshonos citrusféle. Az 1-2 cm átmérőjű, narancsvörös színű, alma formájú termése nagyon savanyú, de ízletes gyümölcs. A legértékesebb alkotóeleme a C-vitamin, melyet nagyon magas arányban tartalmaz, összehasonlítva: 1 gramm acerola gyümölcs 85-ször több C-vitamint tartalmaz, mint amennyit ugyanennyi citrom és 30-szor többet, mint hasonló mennyiségű zöldpaprika.
Adagolás: Napi egy filmtabletta, reggeli után, 1-2 dl folyadékkal.
Összetevők: L-aszkorbinsav, tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), stabilizátorok (hidroxipropil-cellulóz, hidroxipropil-metil-cellulóz, polietilénglikol), csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, talkum), acerola csereszne kivonat, módosított keményítő, keményítő, színezék (titán-dioxid).