Barion Pixel

MantoVita – Bioaktív preparátum, kórokozó gombákkal szembeni természetes védekező képesség aktiváló hatású készítmény

28 990 Ft-tól

MantoVita a gombás betegségek ellen

A hajtásrendszer kórokozókkal szembeni védekező képességének javítására.

MantoVita egy folyékony multifunkcionális, természetes növénykondicionáló készítmény, lombtrágya, amely pozitívan befolyásolja a növényi lombfelület folyamatait, javítja a növények általános egészségét és a természetes ellenálló képességét a gombabetegségekkel szemben, csökkenti a tárolási betegségek kialakulásának az esélyét.

A mikroelem (Cu, Fe, B) és mikrobiológiai fermentum összetételének köszönhetően, olyan kondícióba hozza a növényeket, hogy a kórokozók nem találnak támadási felületet sem a levél, sem a termés felületén.

A túl sok eső (nedvesség) általában a gomba betegségek megjelenésének kockázatát jelenti, ám ennek a készítménynek a komponensei ilyen körülmények közt dolgoznak a legaktívabban, és olyannyira megerősítheti a növények ellenálló képességét, hogy a betegségek nehezen tudják megfertőzni azokat. A betakarítás előtt MantoVitaval kezelt növények jobban ellenállnak a tárolási betegségekkel szemben.

Extra tulajdonságok:

  • széles hatásspektrumú
  • Réz tartalmú és egyéb konvencionális növényvédőszerekkel, valamint szerves és szervetlen lombtrágyákkal, kondicionálóanyagokkal tankkeverékbe jól keverhető
  • a nap bármely szakaszában kijuttatható, nem perzsel
  • MÉHEKRE NEM VESZÉLYES
  • nem szennyezi a környezetet, vegyszermentes
  • élelmezési várakozási ideje 0 nap

Kiszerelés:

5 liter, 20 liter

MantoVita – Bioaktív preparátum, kórokozó gombákkal szembeni természetes védekező képesség aktiváló hatású készítmény
Weboldalunk sütiket használ, az oldal használatával ezeket ön elfogadja.