A termés fejlődési és érési folyamataiban létfontosságú szerepet játszik a kálium. Cukorképződést, színeződést, zamatanyagok koncentrálódását, pultontarthatóságot növel.
A Myr Kálium és más nyomelemek gyüttes használatával javul a növény hidegtűrő képessége, és tápanyag-ellátottsága.
Alapanyagok:
növényi eredetű aminósavak és peptidek enzimatikus hidrolízissel előállítva, EK műtrágyák és víz különböző arányú keverékei
ÖSSZETÉTEL:
Kálium-oxid (K2O) 12%
Szerves nitrogén (N) 3%
Szerves szén (C) 11%
Növényi aminosav 7%
pH 5
Felhasználás:
Valamennyi zöldség kultúrában a növények kondíciójának, termésének mennyiségi és minőségi mutatóinak javítására, 2,0-2,5 l/ha mennyiségben, 0,2-0,4 %-os töménységben, a virágzás után 2-4 alkalommal kipermetezve.
ADAGOLÁS:
Hajtatásban: 2-2,5 liter/ha, 10-15 naponként ismételve
Alma és körte: 2-3 liter/ha, 12-15 naponként ismételve
Szőlőben. 2-3 liter/ha, 10-15 naponként ismételve