Barion Pixel

Natur Tanya Stress Control-R tabletta

3 329 Ft Bruttó

ADAPTOGÉN GYÓGYNÖVÉNYEKKEL TÁMOGATJA A STRESSZTŰRŐ KÉPESSÉGET, SEGÍTI A STRESSZHEZ VALÓ ALKALMAZKODÁST

Az „adaptogén” kifejezést eredetileg N. V. Lazarev (1947) hozta létre. A fogalom Selye János féle stressz és általános adaptációs szindróma elméletén alapult. Az adaptogének olyan anyagok, amelyek fokozzák a szervezet specifikus ellenállóképességét és a megterhelésekkel szembeni alkalmazkodóképességét.

STRESS CONTROL-R termékünk ötféle, egymással szinergiában álló adaptogén gyógynövényt tartalmaz, melyekről a legtöbb tanulmány és megfigyelés készült, a stressz ellensúlyozására napjainkig. Fogadjátok szeretettel!

 

  • FÜGGETLEN LABORATÓRIUMBAN IS BEVIZSGÁLT ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ
  • VEGÁN, LAKTÓZMENTES ÉS GLUTÉNMENTES
  • NÖVÉNYI KAPSZULAHÉJBAN
  • OGYÉI ny.sz: 27210/2021

ADAPTOGÉN NÖVÉNYEK ÉS A STRESSZ HATÁSMECHANIZMUS

A stressznek 3 fázisa van: harcolj vagy menekülj VÉSZVÁLASZ, (megugrik a mellékvese-hormonok, az adrenalin és a kortizol szintje a homeosztázis fenntartása érdekében) az ELLENÁLLÁS FÁZIS (a védekezés és az alkalmazkodás tartós és optimális) és a KIMERÜLÉS ÁLLAPOT (a kimerített tartalékok felülmúlják a szervezet azon képességét, hogy ellenálljon nekik).

Az adaptogének fokozzák stressz alatt az ellenállás fázisát és csökkentik a stresszorokkal szembeni érzékenységet, ami stresszvédelmet eredményez, és meghosszabbítja az ellenállás fázisát. Az adaptogének stimuláló és fáradtság elleni hatását állatok és emberek esetén is dokumentálták.

Készleten

Natur Tanya Stress Control-R tabletta

3 329 Ft Bruttó

Weboldalunk sütiket használ, az oldal használatával ezeket ön elfogadja.