Csíráztass bio adzuki babot!

  • DIÉTÁS ÉTRENDBE ILLESZTHETŐ
  • KÖNNYŰ TERMESZTENI
  • VEGETÁRIÁNUS TERMÉK

A frissen előbújó csírák egyedülálló „élő” élelmiszerek. Az otthoni csíráztatás nem csak a testnek, de a léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése visszavisz minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot csíráztattunk. Újra rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a természet!  Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez.

 

hu-oko-bio-csira-magok.jpg

Felhasználási javaslat:
Áztatási idő: 12 óra
Öblítés: naponta 2-3-szor
Csíráztatási idő: 3-4 nap
Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben tárolható 1-2 hétig.
Kiszerelés: 90gr