Barion Pixel

Balance System Product Family® L&S LOMB – Neem olaj és gyógynövény tartalmú növénykondícionáló

3 956 Ft-tól

Fermentált gyógynövénykivonat az egészséges növényzetért.

Aki használt már Neem olajat, az tudja, hogy milyen hatásos a rovarkártevők ellen, de azt is tapasztalta, hogy mennyire nehéz és körülményes a Neem olajas permetet elkészíteni.

A Balance System Product Family® L&S LOMB növénykondícionáló ezt remekül megoldja, a benne lévő Neem olaj nem csapódik ki és bámulatosan jól hasznosul!

A Balance System Product Family® L&S LOMB növénykondícionáló védi és ápolja az egész növényt, helyreállítja a szimbionta életközösség – a filoszszféra – ökológiai egyensúlyát.

Rendszeres használatával a növények epidermisze megerősödik, az asszililáció intenzitása, valamint a stressztűrőképesség fokozódik. A gyógynövények fermentált hatóanyagai segítik a generatív folyamatokat, mind a reprodukció, mind a termés kötésének támogatásával.

Az egészséges növény teljesítményét a Balance System Product Family® L&S LOMB növénykondicionáló fokozza, mely mind a termés mennyiségében, mind minőségében nyilvánul meg. A korábbi vizsgálatok során megállapítható, hogy a készítménnyel kezelt növények gyümölcsei magasabb cukor tartamat és nagyobb eltarthatóságot érnek el mint a kezeletlen állomány gyümölcsei.

Az organikus alapanyagokból természetes eljárással készített Balance System Product Family® L&S LOMB növénykondicionáló kizárólag a következő (gyógyszerkönyvi minőségű) gyógynövények fermentált kivonatát tartalmazza: csalán, vérehulló fecskefű, mezei zsurló, fekete nadálytő, gilisztaűző varádics, fehér üröm. 

Tartalmaz még: dudarit (bányászott huminsavakban gazdag alapanyag), búzakorpa, torma, fokhagyma, chillipaprika, neem olaj.

Kiszerelés: 1 liter, 5 liter, 10 liter

Balance System Product Family® L&S LOMB – Neem olaj és gyógynövény tartalmú növénykondícionáló
Weboldalunk sütiket használ, az oldal használatával ezeket ön elfogadja.