A kollagén szervezetünk elsődleges kötőszövete, valamit egy kulcsfontosságú fehérjéje, amely biztosítja a bőr, a porcok és a csontok kohézióját, rugalmasságát. Szerkezeti építőeleme továbbá a kötőszöveteknek, hajnak, körömnek, ínaknak, izmoknak, ízületi porcoknak. Bőrünk 75%-át, szervezetünk összfehérje tömegének pedig 30%-át kollagén alkotja.
Az idő előrehaladtával szervezetünk kollagén termelődése lelassul, majd lecsökken és végül teljesen eláll. Könnyen adagolható a csomagolásban található adagolókanálnak köszönhetően.
Előnyei:
Könnyen és gyorsan oldódik, hideg vízben is víztisztán
Nincs kellemetlen illata és íze sem- semleges ízű és szagú!
Ellenáll a hőmérséklet ingadozásoknak
Elérhető kutatási eredmények az alapanyagként felhasznált Naticol® kollagénre
Tartósítószer, csomósodás gátló mentes
Mindig frissen készíthető
Könnyen adagolható a csomagolásban található adagolókanálnak köszönhetően
Fogyasztási javaslat: napi 1 adag (5g/5,5g) fogyasztása javasolt.