Barion Pixel

Natur Tanya® Szerves, vegán vas – Világszabadalommal védett vas-biszglicinát és vérképző vitaminok

2 390 Ft Bruttó

Világszabadalommal védett szerves, vegán vas

A Natur Tanya® szerves, vegán vaskapszula, újgenerációs vaskészítmény. Aminosav-kelát formában tartalmazza az Albion™ cég által Ferrochel néven szabadalmaztatott szerves vasat, a vas-biszglicinátot. világszabadalommal védett vegán vas formula, vérképzést támogató szerves vitaminokkal is dúsított, mint folsav, B12- és C-vitamin.  (US szabadalomszám 7,838,042, ezen a linken megtekinthető)1

  • A FÁRADTSÁG ÉS A KIFÁRADÁS CSÖKKENTÉSÉHEZ
  • A NORMÁL SZELLEMI MŰKÖDÉS FENNTARTÁSÁHOZ
  • AZ IMMUNRENDSZER EGÉSZSÉGES MŰKÖDÉSÉHEZ

Szerves, vegán vas – biztonságos és jól tolerálható

Szerves vasunk ionos töltés nélküli és alacsony molekulatömeggel rendelkezik (~ 204 Dalton), amely kisebb, mint például a szerves vas-glükonát forma. A Ferrochel™ vas forma elemi vas tartalma nagyobb, mint a gyakran használt szerves vas-glükonát formának.

Újgenerációs vasformula

A vas ionos és koordinált kovalens kötéssel kapcsolódik két glicin aminosavhoz. Ez egy tudományosan kutatott összetevő, vagyis az aminosav-kelát struktúra jelenléte tudományosan igazolt a szabadalommal védett TRAACS™ FTIR módszerrel. Ráadásul vegán formula, állati eredetű összetevők nélkül készül, így fogyasztása vegán és vegetáriánus étrendet követők számára is lehetséges.

Készleten

Natur Tanya® Szerves, vegán vas – Világszabadalommal védett vas-biszglicinát és vérképző vitaminok

2 390 Ft Bruttó

Weboldalunk sütiket használ, az oldal használatával ezeket ön elfogadja.