Az ágyások kezelése

A virág, a zöldség és a fűszernövény ágyásoknál a termőföld előkészítése nagyon fontos. Öntözéssel szintúgy növelhetjük az ellenálló képességet.

Előkészítés

A termőföld felső rétegébe dolgozzon be Bokashit és öntözze meg emBIO-val.

Adagolás: 10 dkg Bokashi + 10ml emBIO / 1l víz (a Bokashi elhagyható)

Öntözés

A kiszáradást megelőzendő, talajborításként, tegyen vágott füvet a földre, majd locsolja meg emBIO-val.

Adagolás:  50 ml emBIO + 1 l víz

Növények öntözése

A rendszeres öntözés elengedhetetlen a folytonos fejlődés fenntartásához és az ellenálló növények megtartásához. Elősegíti a gyökerezést, virágzást és a gyümölcsök növekedését is.

Öntözés

Keverjük be az emBIO-t a megadott arányban, és öntözzük meg vele növényeinket.

Adagolás: 50 ml emBIO + 1 l víz / m²

Rendszeresség: Minden locsolásnál

A növények kondícionálása

A természetes ellenállóképesség növeléséhez a növényeket rendszeresen permetezzük.

Permetezés

Permetezze be bőven a növényeket. Virágzás közben az adagokat csökkentsük le ~kb. a harmadára.

Adagolás: 1 dl emBIO / 1 l víz.

Rendszeresség: Permetezze be a növényeket hetente egyszer, reggel vagy este, hogy a nedvesség hosszantartó legyen.

Az emBIO ÖKO termék, vegyszert, tartósítószert, állatra vagy környezetre káros anyagot nem tartalmaz. A leírt dózisok tapasztalati eredmények, amennyiben a hatás kiváltásához több vagy kevesebb mennyiség szükséges, a dózis szabadon változtatható.