Csalánkivonat koncentrátum

3 900 Ft-tól

A növények ellenálló képességének erősítéséhez, valamint a levéltetvek és atkák ellen.

A csalánban termelődő csalánméreg és szerves savak erős hatást gyakorolnak a növényekre. A bennük lévő aktív összetevőket, mint például az acetil-kolint vagy a hisztamint, a pajzs- és levéltetvek nem tolerálják.

A csalánkivonat természetes úton támogatja a növények ellenálló képességét, megvastagítja a bőrszövetet, ezáltal az nehezebben átjárható a betegséget okozó gombáknak, valamint a szúró szívó kártevőknek.

Megelőzésképpen a Csalán kivonat koncentrátumot tavasztól őszig permetezzük növényeinkre 7 -14 napos gyakorisággal. Esős időjárási körülmények között, illetve erős rovarfertőzés esetén rövidebb időintervallumok ajánlottak.

A legjobb hatást száraz növényekre permetezés esetén érhetjük el.

Alkalmazási mennyiség permetezéseknél: 0,5 – 2 % oldattal (1 liter vízhez 20 ml – egy kupak – csalánkivonat koncentrátumot adva).

A Csalánkivonat koncentrátum összetevői: tisztított víz, szárított csalán, tejsav- és fotoszintetizáló baktérium, élesztőgomba és cukornád melasz.

A Csalánkivonat koncentrátum 3 féle kiszerelésben kerül forgalmazásra: 0,5 literes, 1 literes és 0,5 literes közvetlenül felhasználható pumpás szórófejes

Törlés
Csalánkivonat koncentrátum
Weboldalunk sütiket használ, az oldal használatával ezeket ön elfogadja.