Barion Pixel

Mycolife LIFE 100 TURBO – Shiitake gomba, bodorrózsa levél kivonat, valamint C és D vitamin tartalommal

2 599 Ft Bruttó

A védekezés vitaminja  

Széles spektrumú antimikrobiális készítmény támogatja szervezetünk védekezőképességét a baktériumok, vírusok és gombák ellen.

Összetétel: Bio Shiitake gomba (Lentinula edodes): 20 mg, szárított bodorrózsa levél kivonat (Cistus incanus folium): 20 mg, C-vitamin: 1.000 mg, D-vitamin: 1.000 NE

A Shiitake gomba igazi gyógyírként ismert, rendkívül jó gombaölő, rákellenes és vírusellenes tulajdonságokkal rendelkezik. Az erejét a lentinan nevű hatóanyagának köszönheti, ami az immunrendszer erősítését és a fertőzések, betegségek leküzdését szolgálja, értisztító, tüdővédő hatású gombafaj.

A bodorrózsa erős vírusölő és antibakteriális hatással rendelkezik, valamint kiváló immunrendszer erősítő. A sokoldalú gyógynövényt többek között gyulladásgátló, gomba- és baktériumellenes hatásáért, valamint influenza, légúti és megfázásos megbetegedések kezelésére alkalmazzák. Hatékonyan képes fellépni a különféle gyomor- és bélbetegségek ellen, egyes nemi eredetű betegségek, körömbetegségek, valamint a nyálkahártya betegségei ellen egyaránt.

A termékben lévő két komponens szinergikus hatása révén a készítmény ajánlott vírusos, bakteriális és gombás fertőzések, és paraziták esetén együttesen, valamint  a postcovid szindróma kapcsán kialakuló másodlagos bakteriális fertőzések esetén is teljeskörű segítséget jelent, ugyanis nem csak a patogén mikróbákra hat, de lentinán tartalma révén egyúttal erősíti az immunrendszert is.

Standardizált hatóanyag tartalommal rendelkeznek, ez azt jelenti, hogy a termék hatóanyag tartalma mindig állandó!

  • új, innovatív kitermelési folyamat
  • 100% -ban BIO és VEGÁN összetevőkből készülnek
  • nincs hozzáadott cukor (természetesen előforduló cukrot tartalmaz )
  • mentes a vegyi anyagoktól, sugár szennyeződéstől és mikrobiális-bakteriális szennyeződéstől is.

Egy havi adag

OGYÉI/28239/2022

 

 

 

 

 

Készleten

Mycolife LIFE 100 TURBO – Shiitake gomba, bodorrózsa levél kivonat, valamint C és D vitamin tartalommal

2 599 Ft Bruttó

Weboldalunk sütiket használ, az oldal használatával ezeket ön elfogadja.