Barion Pixel

NATUR BIOKAL 01 Természetes növényerősítő és növényvédő szer

2 990 Ft-tól

Egyszerű természetes megoldás a növények életerejének fokozására és védelmére!

A Biokal 01 tisztán természetes kivonat, mely fokozza a növények életerejét, a növekedéshez szükséges összes tápanyagot biztosítja mindenfajta növény részére, és nem műtrágya. 100 %-ban organikus termék, biztonságos a növények és az állatok számára, és  használ a természetes környezetnek, ezzel csökkenti a költséges műtrágyák felhasználását. A Biokal 01-et hígításra kész oldat formájában van palackozva, készen az egyszerű és azonnali használatra. Erősen koncentrált, így könnyű és költséghatékony módja egészségesebb és élénkebb növények nevelésének.

Melyek azok a problémák, amelyekre megoldást nyújthat a Biokal termékcsalád?

 • Humuszhiány
  A Biokal termékcsalád minden tagjának alapvető összetevője a biohumusz, mely a megfelelő formában (oldat és tápkocka) hosszan tartó tápanyag utánpótlást biztosít.
 • Szárazság
  Az időjárást sajnos még nem tudjuk befolyásolni, bár mindent megteszünk, hogy kivédjük viszontagságait. A Biokal javítja a növény vízgazdálkodását, így az jól hasznosítja az egyenlőtlen csapadék mennyiséget, átsegíti a növényzetet az átmeneti szárazabb időszakokon.
 • Kicsi, apró a termés (gyökér, répa, málna, eper, alma)
  Az apró termés részben a szárazság és a tápanyaghiány miatt következik be, részben a növény fajtájának hibája. A Biokal-lal kezelt növény – mivel egészséges és erőteljes és vízháztartása is megerősített – nagyobb szem, nagyobb mennyiség és egészségesebb termést hoz.
 • Rövid a virágzási időszak, kevés megtermékenyített mag
  A Biokal NÖVÉNYERŐSÍTŐ meghosszabbítja a virágzási időszakot, ezáltal javítja a megtermékenyített magok arányát (kötésarányt). A napraforgó esetén például a Biokal-technológia alkalmazása jelentősen csökkenti az üres magok kialakulását.
 • Alacsony a búza sikértartalma
  Biokal használatával – a mennyiség növelése mellett – a gabona sikértartalma nő, minősége javul. A kiváló magyar gabona hírneve újra visszaállítható!

 

 

NATUR BIOKAL 01 Természetes növényerősítő és növényvédő szer
Weboldalunk sütiket használ, az oldal használatával ezeket ön elfogadja.